(+31) 6-51898294
Friesland Saferty Service beveiligingscamera

Onze installatie service

Beveiliging wordt steeds een belangrijker zaak in onze samenleving. Wij Friesland Safety Service helpen mens en bedrijf graag tot het neerzetten van een goede beveiliging, zodat u niet meer bang hoeft te zijn dat iets mist. Mocht u interesse hebben dan komen wij graag bij u langs om te beoordelen hoe we een goede camera dekking kunnen leveren.
Hoe gaan wij te werk:

Persoonlijk gesprek

Wij houden het graag persoonlijk, wij gaan met een gesprek om ervoor te zorgen dat wij alle wensen in kaart krijgen. Alleen dan kunnen wij een optimale beveiliging bieden.

Terrein / object beoordelen

Na het persoonlijk gesprek gaan we kijken hoe we het terrein of object op de juiste manier kunnen beveiligen door het terrein of object te beoordelen.

Camera selectie + mogelijkheden

Nu alles duidelijk is, gaan we samen kijken welke materialen nodig zijn.

Installeren

Na overeenstemming van alle materialen en indeling van de omgeving kunnen we voor u de installatie gaan uitvoeren. Als uw voorkeur is om zelf te installeren dan is uiteraard geheel eigen keuze.

Draaien maar!

Uiteraard gaan wij niet weg totdat alles werkt. Van installatie van de apparatuur tot de weergave op uw mobiel. Wij zorgen ervoor dat alles werkt, zoals u wil!

Nazorg

Om ook de klanten tevreden te houden helpen wij u graag de beveiliging op peil te houden, door bijvoorbeeld voor een kleine vergoeding eens per jaar langs te komen voor firmware updates en controle van het systeem.