(+31) 6-51898294
Friesland Saferty Service beveiligingscamera

Tijdelijk alarm en of camera systeem

Bent u opzoek naar tijdelijk camera of alarm oplossing voor bijvoorbeeld verbouwingswerkzaamheden? Hier bent u aan het juiste adres voor een tijdelijk camera of alarm systeem. Eenvoudig te monteren en kan snel in gebruik worden genomen.

Deze systemen hebben alleen maar stroom nodig om te kunnen functioneren. De communicatie gaat via het G4 netwerk, daarvoor heeft u geen internet nodig.

Mocht het alarm afgaan dan krijgt u daar melding van en gaat er op locatie een sirene (of sirenes) af. De detectoren van het alarmsysteem zijn geheel draadloos. Mocht de stroom worden afgekoppeld dan blijft het systeem nog een geruime tijd actief!

Op locatie kunt u alle beelden meteen terug zien door het ingebouwde Full HD scherm. De camera's zijn in staat om ongeveer 14 dagen achtereen op te nemen met een maximum van 4 FULL HD camera's. Het is ook mogelijk om deze tijd te verlengen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. 

Daarnaast alarmsysteem is vandaalproof, mochten de vandalisten in staat zijn om een detector te verwijderen dan wordt u hier meteen van op de hoogte gesteld d.m.v. een bericht.

Het systeem is modulair opgebouwd zodat u meerdere camera's los van elkaar kan huren. Een combinatiepakket is uiteraard mogelijk. 

Bij huur, wordt het systeem door ons gebracht, geinstalleerd en weer opgehaald. Via deze manier ontzorgen wij u helemaal. Het systeem is te huren met een minimum van 1 dag tot zolang als nodig.