(+31) 6-51898294
Friesland Saferty Service beveiligingscamera

Camera observatiewagen

Sinds kort beschikken wij ook over een hyper moderne camera observatiewagen.

Deze is voorzien van een modern camera systeem waar tegelijkertijd 16 camera’s op aangesloten kunnen worden. Via deze manier heeft u de mogelijkheid om live te observeren en op te nemen.

De camera observatiewagen beschikt zelf over 2 vaste camera’s en een cameramast met 2 camera’s die op 6 meter hoogte alles kunnen observeren. Deze camera's zijn vanuit de bus te bedienen en hebben een weergave bereik van 150 meter.

In de observatiewagen is er ruimte voor twee personen. Denk hierbij aan een operator en een beveiliger. Bij een probleem kan er direct worden gehandeld. Daarnaast is het mogelijk om via de observatiewagen te communiceren. De bus schikt namelijk over een eigen portofoon netwerk.

De personen in de observatiewagen kunnen live meekijken doormiddel van 2 FULL HD schermen. Daarnaast is er de benodigde apparatuur aanwezig om de live gemaakte beelden direct terug te kijken.

Om het comfort van deze personen tegemoet te komen is er een airco en verwarming geinstalleerd. Daarnaast is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de koelkast en een koffiemachine.

Deze observatiewagen kunt u inzetten voor bijvoorbeeld een evenement en bouwplaats.

Daarnaast kunt u de keuze maken om de observatiewagen te huren met of zonder operator. Het inwerking stellen wordt altijd door ons geregeld en blijft in eigenbeheer.

Mocht u geintereerd zijn dan kunt u contact met ons opnemen voor meer details.